Cancelled

 

 
 

DIEPSTRATENLAN #47

Lanparties Netherlands
diepstratenlan-300x50
Date: 27 Mar 2020 16:00 - 29 Mar 2020 16:00

Venue: Maasland

2020 gaat ons een hoop moois brengen, opvouwbare telefoons, oprolbare TV's, een realistische robotkat, maar ook een nieuwe Diepstratenlan op 27,28 en 29 maart.  Zoals je van ons gewend bent is elke lanparty weer een weekend zoals vanouds, met veel gamen, glasvezel (750 Mbit), een beetje eten, en weinig slapen. Daar veranderen we niets aan.

Voor € 30,- doe je het hele weekend mee, inclusief eten, drinken, onderdak en veel fun. Kijk op de website voor meer informatie over de faciliteiten.

Weer welkom op Hoeve Bouwlust Alle gamers zijn welkom op vrijdag vanaf 16.00. De lanparty duurt tot zondag 16.00. We denken zo'n 50 deelnemers kwijt te kunnen, daarna wordt het stapelen. Kijk op de website voor meer informatie over de locatie. Daarnaast biedt Hoeve Bouwlust ook andere faciliteiten waar we gebruik van kunnen maken zoals de Escaperoombus (tegen betaling) en een PokeStop (mochten er nog mensen zijn die dit spelen).

Inschrijven en betalen Net als bij de vorige edities, is je inschrijving pas compleet als je ook betaald hebt. Na de initiële inschrijving krijg je uitleg over het voltooien van de inschrijving. Dat werkt voor ons, maar ook voor jou het makkelijkst. Je bent zeker van je plek, wij zijn zeker van je deelname en op de lanparty zelf hoeven we je niet meer van het gamen af te houden om je inschrijfgeld te innen. We hopen dat je weer van de partij bent en zien je inschrijving graag tegemoet! En dan tot het weekend van 27 maart!

 

 

Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nr. Participants
50
Ticket-price
30
Games
Whatever you like
Prizes to win
No
Cash-prizes to win
No
Fun-compos
Yes
Other animation
Yes
Console corner
No
Internet available
Yes
Wifi available
Yes
Helpdesk
Yes
E4G monitor Rental
No
Multiple monitors allowed
Yes
Speakers allowed
No
Free parking available
Yes
Sleeping-area
Yes
Smoking-area
Yes
Showers available
Yes
Bar available
No
Catering available
Yes
Breakfast available
Yes
Theme-based lanparty
No
Sold out
No
Address
hoeve bouwlust, maasland

 

All Dates


  • From 27 Mar 2020 16:00 to 29 Mar 2020 16:00

Follow us